Boscotti LH - 06

Boscotti LH e: Bocelli - Stanford - Maraton - Herkules. u: ELIT premierade Amyzetta LH. "Bosse" är lite sparsamt riden då vi haft henne i avelsboxen men haft otur. Första fölet kastade sent i dräktigheten , nr två förolyckades som föl men nr tre e: Zuidenwind är två år finns att se och verkar mkt lovande! 

2014 är Boscotti dräktig med Carlton Hill och säljs inkl blivande föl som är ber i början av Juni 2015. Vi har kollat henne en extra gång 2014-11-03 och allt ser bra ut med dräktigheten.

Hon är utb LA dressyr, testat på lite byten och skolor men är bara tävlad LB 

Hoppat några CR och tycker det är riktigt roligt att även få hoppa.

Hon är en mkt känslig häst som gillar ryttare som rider framåt och okomplicerat med mjuk och stilla hand. Hon passar inte orutinerad ryttare. I först hand säljer jag henne till avel och ska du rida henne efter denna fölninng bör du ha god kunskap och vara tuff men mjuk.

Hon rullade fast i boxen som unghäst och vi tror att hon då blev "klämd" på nåt vis då hon är mkt mkt känslig med att ha en passande sadel som inte flyttar sig för då blir hon låst i sin bog.
Innan vi betäckte henne i år visade hon detta tydligt och gicks då igenom av veterinär och kiropraktor. Ytterligare undersökningar är inte gjorda utan vi valde att betäcka henne och låta henne vila. Hon är riden sporadiskt på sensommar/höst med gott resultat mev vi har inte satt igång henne då tiden inte riktigt räcker till

Fler bilder hittar du under avelsston.

Hon är INTE igång och säljs som hon står till avel , rida igång osv får du se som en bonus nästa år.

Seriösa intressenter. Jag är inte intreserad av mejlkompisar osv....

Bosse kan också säljas exklusive föl i magen till reducerat pris. Du är då fri att själv välja hingst detta år och semineras på min station. Hon står kvar här till avvänjning i höst alternativt flyttar hem till dig - det diskuterar vi!

Dela den här sidan