Amithre LH e: Bernstein - Maraton. Egen uppfödning som i många år var min tävlingshäst men nu på gamla dagar lär han elever allt han kan. Tycker han är bäst på allt och inte världens lättaste att rida men när man får den där känslan då är han väldigt rolig att rida.

Hexagon LH e: Prestige - Maraton, Egen uppfödning och syskon till ovan. Han är också min gamla tävlingshäst. Stor som ett hus (ca 180) men den mest förlåtande häst jag vet. Mkt mån om att göra rätt och har egentligen inga dåliga pass. Han är mkt omtyckt som lektionshäst. 

Lukretsia e: Bernstein - Maraton . Kombinerar som verksamhets häst med att producera fina avkommor. Hon har fått 8 föl hos mig men älskar att bli riden. Hon är tävlad tom LA och är en pigg, glad och väldigt okomplicerad häst. Gillar inte om man håller hårt i henne då blir hon lite het. Perfekt att lära sig sidvärtsrörelser och skolor på då hon är mkt enkel. Mkt omtyckt och kan ridas av såväl barn som vuxen.

Loekie e: okänd registrerad som Barockpinto. Häst som alltid är lätt i handen och har en mkt god takt. Lite ojämn bjudning om man inte känner henne men när man gör det så är det en supertrevlig häst som kan ridas av dom flesta. Trygg och pålitlig och är utbildad LB dressyr. Hoppar gärna men inte så högt ännu . Löken älskar att bli ompysslad

Nitro LH e: Top Silvio Hästak - Goofy. Maxad D egen uppfödning. En mkt välriden ponny men han har absolut en räv bakom örat så inget för ren nybörjare. Bär lätt upp en vuxen ryttare. Han är tävlad LA dressyr bland hästar och LB hoppning. Han är mkt duktig att hoppa och var tvåa i ungponnychampionatet 2019.

Amarettwo LH e: Luxus CML - Bernstein . Egen uppfödning som fått två föl och är nu 6 år och håller på att skolas in i verksamheten. Rids mest av Nadja ännu då hon har henne som sin egen i stort sett men går nåt pass mellan varven. Skyndar långsamt på denna fina häst och egentligen skulle hon ju ut och tävla ....

Diamond Rose e: Royal Diamond - Don Schufro. Hon är i första hands avelssto men används då hon inte är dräktig i verksamheten. Hon är som en Ferarri att rida och det gäller att vara försiktig när man växlar då hon är reaktionssnabb. En superrolig häst att rida för dig som kommit lite längre! Just nu är hon i avelsboxen.